De kikker

In 2015 waagde ik mijn sprong en werd ik voltijds zelfstandige Coach.  Froggy Coaching werd de naam van mijn bewustwordingspraktijk.

De groene kikker staat symbool voor innerlijke genezing (Heling), het laat je zien hoeveel kracht (Kracht) je in je hebt. Door zijn eigen levensloop en band met water staat hij symbool voor wedergeboortezuivering en herwonnen harmonie (Transformatie). Een kikker zal letterlijk in je leven springen en hij zal je willen overtuigen om je situatie onder ogen te komen (Confrontatie).  Bovenal nodigt de kikker je uit om terug te vertrouwen op je intuïtie.  Vanuit de combinatie van je inzicht en je hart zullen de dingen vaak op hun plaats vallen.

Ik ben een beetje die groene kikker die mensen begeleidt in hun transformatieproces, vanuit mijn kennis in mijn hoofd én mijn intuïtie.  Met gevoel voor de thema’s in jouw persoonlijke bewustzijn en de thema’s in het algemene bewustzijn.   Jouw unieke verhaal maar dus steeds verbindend met the bigger picture

Katrien Debevere, Froggy Coach.

Advertenties